Home  |   Welkom op de website van Rietveld tuinaanleg & onderhoud
Rietveld tuinaanleg & onderhoud

Rietveld tuinaanleg & onderhoud is gestart begin 2012 door Martijn Rietveld. Martijn heeft al jaren ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel bedrijven als particulieren.

Of het nu gaat om het onderhouden van uw tuin, het opnieuw straten of het compleet opnieuw aanleggen ervan Rietveld tuinaanleg & onderhoud is voor u de juiste partner! Wij zijn u ook graag van dienst als het gaat om het winterklaar maken van uw tuin of het sneeuwvrijmaken van uw stoep of garagepad of bedrijventerrein.

Neem ook gerust een kijkje bij het najaar , om te zien welke diensten wij kunnen verlenen in de winter en voor de feestdagen!

Zo nemen wij voor onze zakelijke klanten bijvoorbeeld ook het brandvertragend maken van kerstdecoraties gedurende de feestdagen uit handen. U ontvangt van ons een erkend 'certificaat van behandeling' welke u kunt overleggen aan de brandweer indien nodig.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en welke scherpe tarieven wij hiervoor hanteren!

Sweelincklaan 28  3161 RR Rhoon  T. 06 13 10 49 00  E. info@rietveldtuinen.nl

ontwerp & realisatie: ReklameSuper  |  Sitemap